عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 498
نویسنده : parsa

نمایشگاه وحدتی پایگاه چهارم شکاری دزفول از تاریخ 29/اسفند/1394 تا 11/فروردین/1395 در دو نوبت صبح و عصر (9 الی 12 و 15 الی 18) برای بازدید عموم فعال است .

پایگاه چهارم شکاری در شمال شهر دزفول و جنوب شهر اندیمشک واقع و در جاده کمربندی اندیمشک قرار دارد .

اکثر هواگرد های نهاجا در این نمایشگاه حضور دارند که از جمله آنها حضور متفاوت جنگنده محبوب اف-14 تامکت با استتار جدید و مدرنیزه شده آن است .

 

 

جنگنده رهگیر اف-14 تامکت



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "اف-14 های جدید مدرنیزه" , "نمایشگاه وحدتی پایگاه چهارم شکاری" ,
تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 176
نویسنده : parsa

جنگنده شفق

طبق گزارشی از وزیر دفاع،پروژه شفق درحال پیگیریمی باشد.

هواپیمای شفق سومین هواپیمای جنگنده بومی ساخت جمهوری اسلامی ایران است. این جنگنده اولین هواپیمای رادارگریز ایران می‌باشد که در سال ۱۳۸۶ به جمع هواپیماهای عملیاتی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیوست.

 

تاریخچه

اولین معرفی شفق در سال ۲۰۰۲ و در نمایشگاه صنایع هوایی ایران اتفاق افتاد. در آن نمایشگاه یک نمونه از این هواپیما در ابعاد واقعی به نمایش گذاشته شده بود.در سال ۲۰۰۴ تلویزیون جمهوری اسلامی ایران فیلمی از یک نمونه در اندازه واقعی از این هواپیما نشان داد. در این نمونه تغییراتی نسبت به یاک-۱۳۰ دیده می‌شد که احتمال رسیدن به سرعت مافوق صوت را برای این هواپیما مطرح می‌کرد. در این فیلم شفیقه بفارین به عنوان سرمهندس تیم طراحی هواپیما معرفی شد.بنا به اظهارات نشریات خارجی، این پروژه همکاری مشترکی بین ایران و روسیه برای طراحی یک جت آموزشی یا هواپیمای جنگنده بوده که بعدها این کشور مانند برخی قراردادهای دیگر، خود را کنار کشیده و خود نیز آن را ادامه نداده است. پس از آن ایران به تنهایی این برنامه را با اعمال تغییراتی در طراحی تا مرحله رونمایی پیش برد.پس از رونمایی نمونه ای از شفق که کارشناسان آن را ماکت در ابعاد واقعی(Muck-up) می دانستند که آخرین مرحله توسعه یک هواپیما پیش از مراحل آزمایشات زمینی و پروازی است، دیگر خبری از این هواپیما نبود و بسیاری آن را طرحی فراموش شده (به دلیل قطع همکاری طرف خارجی حتی در تأمین زیرسامانه ها) می پنداشتند.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "جنگنده شفق" , "مخوف ترین جنگنده ساخت ایران" , "نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران" ,
تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 151
نویسنده : parsa

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "قدرت نظامی ایران" ,
تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 419
نویسنده : parsa

 


مقدمه مترجم:

متن زیر حاوی نظریات و آمار نویسنده آن و مجله نام برده است و در بعضی از
قسمتها مطالبی نوشته شده که برای مترجم بسیار دور از منطق است. ولی به دلیل
آگاهی از نقطه نظرات غربی ها در موارد مورد علاقه ما برای سایت میلیتاری
ترجمه شده است.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "گربه های ایرانی" , "تام کت" , " هواپیمای اف 14" ,
تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 226
نویسنده : parsa

 

مقدمه مترجم: تام کوپر نویسنده و محقق اتریشی یکی از معدود صاحب نظران هوانوردی نظامی غرب است که در مورد نیروی هوایی ایران و هواپیماهای در حال خدمت در این نیرو تا کنون مقالات و حتی کتاب های زیادی را به رشته تحریر در آورده است. در وضعیت فعلی منطقه و بحران های اخیر که خاورمیانه با آن روبروست، نگاه تمام جهانیان به کشور ایران دوخته شده است زیرا کشور دیگری موقعیت ژئوپلیتیکی و اهمیت اقتصادی و نظامی را که کشور ما در منطقه داراست ندارد. مسئله قدرت اتمی ایران و پافشاری سران کشورمان بر احقاق حقوق مسلم ایران در دارا بودن فناوری هسته ای برای مقاصد صلح آمیز موجب شده است تا توجه کشورهای مختلف دنیا به قوای نظامی ایران و بررسی امکان درگیری نظامی بین ایران و کشورهایی نظیر آمریکا و دولت های اروپایی معطوف شود. مقاله ای که در ادامه خواهید خواند، به تحلیل توانایی های نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران می پردازد و اهمیت وجود این نیرو در دفاع از کشورمان به عنوان تنها عامل بازدارنده و دفاعی در مقابل دشمن احتمالی را بررسی می نماید. لازم به ذکر است که ترجمه این اثر نماینده مطابقت عقاید نویسنده با نظر مترجم و تایید یا رد مسائل نیست و این مقاله صرفاً بازتاب افکار و ایده های نویسنده این مطلب می باشد.



رویارویی های اخیر ایران و غرب

آیا آمریکا و متحدانش هیچ گاه وارد مواجهه نظامی با ایران خواهند شد؟ این سوالی است که در ذهن بسیاری افراد شکل گرفته است. کاری به درستی یا نادرستی این امکان نداریم، ولی ظاهراً شواهد گواه بر این مدعاست که توانایی های نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران - IRIAF بسیار بیشتر از آن است که کارشناسان نظامی غربی پیش بینی کرده اند. در حالی که توجه عموم در دنیا به سمت وقایع خشونت آمیز در عراق و جنبه های مختلف «جنگ علیه تروریسم» جلب شده است، تنش های مرتبط با ایران نیز در حال افزایش است. به دنبال اشغال عراق در تابستان سال 2003، عملیات هوایی بسیاری اطراف ایران صورت گرفته است. بخش بزرگی از رویارویی های هواپیماهای ایرانی با جنگنده های آمریکایی بر فراز خلیج فارس صورت گرفته، در حالی که جنگنده های دو طرف به دفعات در طول مرزهای عراق و افغانستان با هم ملاقات کرده اند.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران IRIAF" , "رویارویی های اخیر ایران و غرب" , "روابط ایران با فرانسوی ها" , "هواپیمای F-14 ایران مجهز به موشک هاوک" , "هواپیماهای MiG-29A ایران مسلح به موشک های R-73 و R-27 " , " ,
تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 189
نویسنده : parsa

 

مراسم صبحگاه مشترک یگان های نمونه ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح سه شنبه در مرکز آموزشی شهید امانی برگزار شد.

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 241
نویسنده : parsa
تصویر: http://up.military.volleyball-forum.ir/view/155171/13231213213.jpg
 
سری موشک کورنت (به روسی: \"Корнет\" به انگلیسی: Cornet) یکی از جدیدترین موشک های نسل 3 روسیه است که برای مقابله با تانک های نسل جدید ساخته شده وطرح ان مربوط به دفتر طراحی KBP می باشد.

تاریخچه:
در دهه 90 میلادی ارتش سرخ سعی در جای گزینی موشک کورنت با موشک قدیمی Konkurs ( کد ناتو :(AT-5 که دران زمان بیش از 20 سال بود که در خدمت بود داشتند . که این طرح سرانجام در سال 1994 توسط دفتر طراحی KBP معرفی شد .
موشک Kornet یک موشک ضد تانک هدایت شونده ATGM سنگین است کورنت برای مقابله با تانک های نسل حاضر وهمچنین اهداف هوایی در ارتفاع کم وبا سرعت کم مانند بالگرد طراحی شده است ونام ان در طبقه بندی روسها : 9M133 ودر کد گزاری ناتو: AT-14 Spriggan است . این موشک در سال 1994 وارد خدمت ارتش روسیه شد ونام مدل صادراتی ان Kornet –E است.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "وشک ضد تانک کورنت (Kornet) " , "شکارچی تانک نسل سوم روسیه" , "موشک های نسل سوم" , "ارتش سرخ" , "موشک های هدایت شونده" ,
تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 331
نویسنده : parsa
معرفی تانک T-55 ساخت شوروی سابق

در سال ۱۹۴۴ ارتش شوروی خواهان یک تانک برای جایگزینی تانک تی ۳۴ بود  که در همان زمان در حال تولید بود. کار طراحی در همان سال در دفتر طراحی او کی بی ۵۲۰ اغاز شد و در اوریل سال ۱۹۴۵ تانک جدید که تی ۵۴ نامیده میشد ساخته شد. تی ۵۴  بر اساس تی ۴۴ ساخته شد تانکی که بر اساس تی ۳۴ توسعه یافت ولی هرگز تولید نشد. شکل کلی را حفظ کرده بود ولی زره و توپ افزایش داشت. تانک در ناحیه جلو بدنه  ۱۸۰ م م و در ناحیه جلوی  برجک ۱۲۰ م م زره داشت و از توپ ۱۰۰ م م بهره می برد . تانک جدید با نام تی ۵۴ ای اولین بار در سال ۱۹۴۸  وارد خط تولید شد.

تی ۵۴ ای پدر تمامی این خانواده  بود اگرچه در نسخه های  بعد تغییرات زیاد به خود دید.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "تانک تی 55" , " تانک T55" , شوروی سابق" , " تانک" ,
تاریخ : یک شنبه 6 تير 1395
بازدید : 201
نویسنده : parsa

يک روزنامه عربي چاپ لندن به نقل از سايت نظامي و اطلاع رساني "سولجرز" که به بررسي توانمندي هاي نظامي کشورهاي جهان و اخبار مربوط به تحرکات نظامي مي پردازد اقدام به معرفي سيستم هاي موشکي دفاعي ايران کرد.
به گزارش "الشرق الاوسط" ، اين سايت نوشته است: اگرچه از تعداد موشک هاي موجود در پايگاه هاي موشکي ايران اطلاع دقيقي در دست نيست اما سيستم هاي موشکي شناخته شده ايران را مي توان به اين گونه معرفي کرد:
1- شهاب 3 - برد اين موشک 3هزار کيلومتر است و تمامي خاک اسرائيل را مي تواند مورد حمله قرار دهد زيرا فاصله هوايي ايران تا اسرائيل حداکثر 1000 کيلومتر است اين موشک تا کنون تست آزمايش هم شده است.
سري موشک هاي شهاب 3 شامل;
الف : قدر 1 با برد 1800 کيلومتر و سوخت مايع
ب : عاشورا با برد 2000 کيلومتر که در سال 2007 تست آزمايش شد.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "توانمندی نظامی ایران" , "پایگاه موشکی ایران" , "موشک شهاب" , "موشک قدر" , "موشک عاشورا" , "موشک سجیل" , "موشک زلزال" , "موشک فجر" , "موشک عقاب" , "آزمایش موشکی" ,
تاریخ : سه شنبه 21 ارديبهشت 1395
بازدید : 176
نویسنده : parsa
 
 

نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول 8 سال جنگ تحمیلی از نداشتن مهمات دورایستا رنج می برد و بخش عمده تلفات وارده بر ناوگان نهاجا، خصوصا جنگنده های اف 4، به دلیل نبود این مدل تجهیزات مخصوصا موشک های ضد رادار ایجاد شد.

پس از پایان جنگ تحمیلی، جمهوری اسلامی ایران به تعدادی هواپیمای بمب افکن ضربتی سوخوی 24 دست پیدا کرد که این هواپیماها، مزیت خاصی را به نیروی هوایی کشورمان می داد؛ هواپیمای ضربتی با بالهای متغیر که توان پرواز در ارتفاع بسیار پایین و حمله به اهداف استراتژیک دشمن را دارند.



:: موضوعات مرتبط: ارتش , ,
:: برچسب‌ها: "ایران" , "بمب و موشک" , "نیروی هوایی" ,
سلام دوستان گلم
سلام و خسته نباشید به همه بازدید کنندگان عزیز

چه مطالبی از سایت مورد علاقه شما بوده است؟


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان parsaasaly و آدرس parsasaraasaly.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 256
بازدید کل : 20202
تعداد مطالب : 134
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com