وقتي كدخدا از مردم خودش هم مي ترسد


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : دو شنبه 14 مرداد 1392
بازدید : 556
نویسنده : parsa


    
    امنيتي ترين کشور دنيا
    اين اخبار در حالي از سوي اوباما اعلام شده که خود رسانه هاي آمريکايي به شدت با اين مساله برخورد کرده اند که معروف ترين مقاله ضد اوبامايي را واشنگتن پست منتشر کرد. اين روزنامه در گزارش خود رفتار اوباما را ادامه برنامه محرمانه دولت بوش براي جاسوسي از شهروندان آمريکايي مي داند که تحت نام «پريسم» به دستگاهها و سازمان اجرايي کشور اجازه مي داد بدون اجازه از آمريکايي ها مکالمات تلفني آنها را ضبط کنند. 
    در محتواي کلي گزارش واشنگتن پست آمده است که نسبت به ساير مردم کشورهاي جهان، در آمريکا بيشترين جاسوسي از مردم عادي صورت مي گيرد. به نوشته اين گزارش «جوليا آنگوين» خبرنگار وال استريت ژورنال در مصاحبه اي راديويي به صراحت اسنادي را افشا مي کند که نشان مي دهد به جاي يک دولت در آمريکا رژيمي جاسوسي در راس کار است که تنها به منافع خود فکر مي کند و در رسيدن به آن هر قانون انساني را زير پا مي گذارد. آنگوين مي گويد آمارها نشان مي دهد دولت آمريکا حتي نسبت به سالهاي جنگ سرد نسبت به دولت آلمان شرقي، استالين و هيتلر نيز بيشتر از شهروندان خود جاسوسي مي کند. 
    وي ادامه مي دهد پروژه جمع آوري اطلاعات از تلفن ها، ايميل ها، پيامک ها، جست وجوهاي اينترنتي، شبکه هاي اجتماعي، اطلاعات بهداشتي درماني، سابقه شغلي، و هر چيزي که فکرش را بکنيد سالها پيش از اين در اين کشور کليد خورده و تنها بخش هايي از آن به طور رسمي اعلام مي شود. 


    
    مراقب باش!
    در گزارش اين روزنامه از شرکت هاي بزرگ آمريکايي اسم برده شده است که به طور مستقيم با کاخ سفيد براي جاسوسي از شهروندان ارتباط دارند. واشنگتن پست مي نويسد: سازمان امنيت ملي آمريکا و اف بي آي پليس فدرال آمريکا به چندين سرور مرکزي 9 شرکت برجسته اينترنتي آمريکا از جمله «گوگل»، «اپل»، «ياهو» و «فيس بوک» دسترسي دارد که به اين سازمان ها اجازه مي دهد تا به اسناد صوتي، ويدئويي، تصاوير، ايميل ها و اطلاعات در جريان اينترنت و ديگر اسناد کاربران دسترسي داشته باشند. گوشي هاي تلفن همراه آيفون در حال حاضر مهم ترين منبع جمع آوري اطلاعات شخصي کاربران سرويس هاي آنلاين اين تلفن ها براي کاخ سفيد محسوب مي شوند. حتي بازي هايي که مخصوص کودکان در اين گوشي ها تعبيه شده نيز طوري طراحي مي شود که بتوان اطلاعات اندکي از صاحبان آنها دريافت کرد. يکي از کارمندان ارشد سازمان ملي امنيت آمريکا بدون افشا کردن نام خود مي گويد دولت آمريکا هر روز 100 ميليارد ايميل و 20 تريليون مکالمه در شبکه هاي مختلف ارتباطي را جمع آوري مي کند. اين کارمند مي گويد اين سازمان حتي ارتباطات و مکالمه هاي اعضاي کنگره و مقامات دولتي و نظامي را نيز بررسي مي کنند که اين پروژه هم اکنون 10 سال است که کليد خورده و با قدرت ادامه دارد. تمام اطلاعات جمع آوري شده به طور اتوماتيک توسط يک سيستم کامپيوتري تحليل و بررسي مي شود و به صورت رمزي طبقه بندي مي شود ولي در سالهاي اخير با وجود گزارش هاي افشاگري رسانه ها اين رمزگذاري نيز صورت نمي گيرد چون از نظر اقتصادي هزينه هاي کمتري بر دولت تحميل مي کند. به گفته اين کارمند سازمان امنيت آمريکا در اين سازمان ليستي وجود دارد که به ليست دشمنان آمريکا شهرت دارد. اگر کسي به طور اتفاقي هم توسط کامپيوتر در اين ليست قرار گيرد بايد منتظر زير و رو شدن زندگي خود باشد. کساني که در اين ليست قرار مي گيرند حتي تا مدت 10 سال زير نظر گرفته مي شوند. 
    سناتور فرانک چارچ يکي از اعضاي مشهور کنگره آمريکا و موسس کميته کليساي آمريکا در سال 1975 درباره سازمان امنيت و جاسوسي از شهروندان به صراحت مي گويد که اگر آنها بخواهند کسي را زير نظر داشته باشند هيچ جايي براي پنهان شدن وجود ندارد. همه اطلاعات جاري در تمام کشور از زير نظر ما مي گذرد. 
    در سال 2009 گروهي از هکرهاي چيني توانستند وارد بخشي از سيستم هاي مرکزي گوگل شوند و در آن سال هم گزارش جنجالي همکاري گوگل با اف بي آي منتشر شد که حتي اوباما بلافاصله در يک سفر رسمي به ديدن همتاي چيني خود رفت تا اين موضوع را از آن طريق حل و فصل کند. هکرهاي چيني در اولين اطلاعات خود دريافته بودند که سيليکون والي شهرک اختراعات و ابداعات ديجيتالي در کاليفرنيا يکي از مراکز مهم جمع آوري اطلاعات جاسوسي توسط گوگل است که حتي شرکت هايي که در آنجا فعاليت مي کردند نيز از اين مسئله اطلاع نداشتند. چند هفته پيش نيز نيويورک تايمز در گزارشي افشاکرد: رابرت اس مولر، مدير دفتر تحقيقات پليس فدرال آمريکا در ديدار با مديران ارشد چندين شرکت فناوري به شهر “سيلکون والي” سفر کرد و پيشنهاد خود را مبني بر تسهيلات بيشتر براي ضبط و کنترل مکالمات کاربران اينترنتي ارايه داد. به نوشته نيويورک تايمز، مولر درصدد است تا قانون ??? ؟مبني بر همکاري شرکت‏هاي ارتباطي براي اجراي قانون مزبور را به شرکت‏هاي اينترنتي تحميل کند. 
    
    عصر جاسوسي ديجيتال
    بد نيست بدانيم جهان با حملات 11 سپتامبر وارد دوره جديدي از جاسوسي و پايش شد. دولت آمريکا به بهانه محافظت مردم آمريکا با تصويب قوانين جديد امکان نظارت و پايش شديدتر و جاسوسي از تمامي جنبه هاي زندگي شهروندان آمريکايي و انجام عمليات هاي جاسوسي در جهان را براي خود افزايش و هموار کرد. از آن زمان به بعد بود که با گسترش فناوري هاي پيشرفته ابزار پيچيده تر و پيشرفته تر جاسوسي و پايشي نيز ابداع و توسعه داده شد. فناوري هاي نوين و تجهيزات الکترونيکي چنان در تار و پود زندگي مردم عصر ديجيتال تنيده شده که تبديل به تيغ دو لبه شده اند. به طوري که از يک سو براي تسهيل ارتباطات بين فردي توليد و از سوي ديگر به عنوان ابزاري براي جاسوسي و شنود به کار گرفته مي شوند. اگرچه اين ابزار نظير دوربين هاي جاسوسي، دوربين هاي مداربسته،
    دستگاه هاي ضبط صدا ردياب موبايل و شنود صوتي در دسترس عموم مردم قرار دارد اما همين ابزار تله و طعمه اي براي جاسوسي و شنود توسط گردانندگان شبکه هاي جهاني ارتباطي نظير مخابرات و اينترنت و ... مي شوند.
    همچنين اينترنت به بزرگ ترين ماشين جاسوسي و بررسي اطلاعات جهان تبديل شده است و اين در حالي رخ مي دهد که به طور روز افزون شاهد اين هستيم كه اطلاعات شخصي بيشتر افراد نسبت به هر زمان ديگري در اينترنت قرار دارد و آن را به مثابه گنجينه با ارزشي از اطلاعات تبديل کرده است.
    با استفاده روز افزون از اينترنت در زندگي روزمره و پيوند خوردن دنياي حقيقي و دنياي مجازي و نفوذ اينترنت و فناوري هاي نوين در زندگي مردم دنيا، حاکمان اينترنت اگرچه در ظاهر بر حفظ حريم خصوصي تاکيد مي کنند به راحتي به تمامي ابعاد و زواياي زندگي افراد دسترسي پيدا کرده اند. اين امکانات فرصت طلايي را براي جاسوسي از تمامي مردم دنيا براي آمريکا به وجود آورد. آمريکا نيز با برنامه اي چند مرحله اي اقدام به بستر سازي استفاده از اينترنت در تمامي ابعاد زندگي واقعي و سايبري مردم جهان به وسيله لوازم و ابزار ارتباطاتي و الکترونيکي، بدون آنکه توجه و واکنش منفي افراد را برانگيزد کرده و توانسته به خصوصي ترين زواياي زندگي آنها دسترسي و تسلط پيدا کند. در واقع هر وسيله اي که قابليت اتصال به اينترنت را داشته باشد از آن مي توان به عنوان يک ابزار جاسوسي استفاده کرد.
    اما آمريکا چگونه اين کار را انجام مي دهد؟ منابع زير با استفاده از منابع اينترنتي به عنوان مشهورترين ابزارهاي جمع آوري اطلاعات از مردم آمريکا و ساير کشورهاي جهان شناخته شده است. 
    آژانس امنيت ملي آمريکا مشهور به NSA، يک آژانس دولتي است که به نحوي زير نظر سازمان دفاع ايالات متحده اداره مي شود. اين سازمان در ؟نوامبر سال ??? ؟تاسيس شد و وظيفه اصلي آن نظارت بر مخابرات و فعاليت هاي ماهواره اي و کشف رمز است. اطلاعات مورد تحليل سازمان امنيت ملي آمريکا، به طور دائم از طريق حدود پنجاه ايستگاه شنود در بيست کشور جهان در سطح پنج قاره دريافت مي شود. اين ايستگاه ها وظيفه دارند علامات فرستاده شده از سوي ماهواره هاي مخابراتي را شنود کنند؛ البته عمده اين علامات از سوي ماهواره هاي اينتل ست ارسال مي گردد و بايد گفت که مهم ترين ايستگاه هاي شنود در کشورهاي انگلستان، نيوزيلند، استراليا و آلمان مستقر هستند.
    
    مرکز جاسوسي «اشلون»
    اشلون واژه اي است که معمولابراي اشاره به يک سيستم جاسوسي جهاني (تاسيس در سال 1947) که سازمان هاي اطلاعاتي پنج کشور آمريکا، انگلستان، کانادا، استراليا و نيوزيلند در آن نقش دارند و هم اکنون توسط آژانس امنيت ملي آمريکا هدايت مي شود، به کار مي رود. اشلون مقادير عظيم تماس هاي تلفني، پيام هاي ايميل، دانلودهاي اينترنتي، ارتباطات ماهواره اي و غيره را جمع آوري کرده، سپس اطلاعات مورد نظر را از طريق برنامه هاي اطلاعاتي تصفيه مي کند.
    
    مرکز جاسوسي يوتا
    آژانس امنيت ملي امريکا براي رهگيري و ذخيره داده هاي الکترونيکي جمع آوري شده از سراسر جهان و شهروندان امريکايي، در حال ساخت بزرگ ترين مرکز جاسوسي جهان است. اين مرکز که در روستاي دورافتاده بلافديل در ايالت يوتا قرار دارد، قادر به پردازش داده هايي به حجم «يوتابايتز» (يک ميليون ميليارد گيگابايت) است. آژانس امنيت ملي امريکا با استفاده از رايانه اي که احتمالاپر سرعت ترين ابر رايانه جهان به شمار مي رود، قادر است از طريق لوازم خانگي متصل به اينترنت، به جمع آوري داده بپردازد.
    
    شبکه هاي اجتماعي
    اين روزها فيس بوک تبديل به يکي از بزرگ ترين شبکه هاي اجتماعي در جهان شده است و در حال حاضر حدود 845 ميليون کاربر در سطح جهان دارد. در نگاه اول چيز بدي در مورد سايت «فيس بوک» وجود ندارد. يک شبکه اجتماعي که به شما کمک مي کند تا با دوستان خود در ارتباط باشيد و حتي بتوانيد دوستان قديمي خود را که سال هاست از آن ها بي خبر هستيد، پيدا کنيد. بسيار زيبا است که تصوير از کودک تازه متولد شده دوست خود را در صفحه مربوط به او ببينيد و اولين نفري باشيد که به او تبريک مي گوييد.
    جوليان آسانژ موسس وب سايت ويکي ليکس مي گويد: فيس بوک تنفر آميز ترين ابزار جاسوسي است که تاکنون ايجاد شده است. هر کس که نام و مشخصات دوستان خود را به شبکه اجتماعي فيسبوک اضافه مي کند بايد بداند که به شکل رايگان در خدمت دستگاه هاي اطلاعاتي آمريکاست و اين گنجينه اطلاعاتي را براي آنها تکميل مي کند. به گفته وي فيس بوک يک گنجينه اطلاعاتي بسيار بزرگ از نام و پيشينه افراد است که کاربران آن را به شکل داوطلبانه در اختيار اين شبکه اجتماعي قرار مي دهند ولي اين ابزار توسط دستگاه هاي امنيتي و اطلاعاتي آمريکا مورد بهره برداري قرار مي گيرد. دسترسي اين دستگاه هاي اطلاعاتي به اطلاعات ذخيره شده در فيس بوک آن را به يک ابزار خطرناک بدل کرده است.
    
    بزرگ ترين دستگاه جاسوسي 
    Google Docs ابزار بسيار سودمند آنلايني است که جايگزين خوبي براي ورد (word)و اکسل (Excel) مايکروسافت محسوب مي شود. همه جا هم در دسترس است و مي توانيد اسنادتان را به سادگي به اشتراک بگذاريد و به طور گروهي آنها را ويرايش کنيد. گوگل ارث (GoogleEarth) که براي مشاهده کره زمين و مکان هاي مختلف آن به صورت مجازي است. سرويس آمار بازديد سايت گوگل (Google Analytics)، ابزاري بسيار کامل است. هر نوع اطلاعاتي در مورد بازديدکنندگان سايتتان که بخواهيد به شما مي دهد. اکثر شهرهاي ايران را مي شناسد و بازديدکنندگانتان از هر شهري را به شما اطلاع مي دهد. گوگل دسک تاپ، ابزار جست وجوي داخل رايانه شخصي شما که تمام فايل هاي داخل رايانه تان را به سرعت و مانند جست وجوي اينترنت براي شما مي يابد. کافي است آن را نصب کنيد و به آن فرصت بدهيد تا فايل هاي داخل رايانه شما را شناسايي کند. 
    حتي گوگل مي داند که از صفحات جست وجويي که براي مان فراهم کرده، در چه سايت هايي کليک کرده ايم. فرض کنيد لابلاي جست وجوهايي که انجام مي دهيم چند جست وجوي بي ربط به موضوع هم بکنيم تا طرفمان (يعني گوگل) منظور ما را نفهمد و مثلاً رد گم مي کنيم اما بدليل اينکه کل عمليات ما تحت نظر گوگل انجام پذيرفته، خيلي نمي توانيم به پوشيده ماندن کارمان اطمينان داشته باشيم.
    به اين جي ميل را هم اضافه کنيد. شايد بگوييد «من يک ايميل براي ارتباطات ناشناس دارم و يک ايميل ديگر براي ارتباط با دوستانم» خب اين هم راه حل بهتري است اما هنوز اطمينان بخش نيست. هر بار که از گوگل استفاده مي کنيد، گوگل رايانه شما را با يک کوکي (شماره شناسايي) مي کند. اين کوکي دو سال روي رايانه شما اعتبار دارد و با هربار استفاده از گوگل، مجدداً احيا مي شود. خب وقتي ببيند يک بار از ايميل يک و بار ديگر از ايميل دو روي اين رايانه استفاده شده، احتمال زيادي مي دهد که هر دو متعلق به يک نفر باشد. اگر صندوق ايميل شما در گوگل (Gmail) باشد، گوگل تمام ايميل هايي که از آن ارسال يا به آن آمده باشد را مي داند. گفت وگو هاي آنلاين يا چت را نيز بايد به اين آمارها اضافه کنيد. 
    
    ويروس ها
    حدود2 سال قبل بود که سر و صداي عظيمي در دنياي تکنولوژي به پا شد. ترس از وجود يک بدافزار فوق العاده پيشرفته، قدرتمند و بسيار خطرناک که برنامه هسته اي ايران را هدف قرار داده بود. يک نام در اين بين شنيده مي شد. استاکس نت کرمي که لقب پيشرفته ترين ويروس جاسوسي تاريخ را از آن خود کرد و مقالات زيادي راجع به آن نوشته شد. حالااما خبرهايي از دنياي امنيت به گوش مي رسد که استاکس نت 2، استاکس نت جديد، نسخه پيشرفته تر استاکس نت و... همه اين اسامي به اين دليل انتخاب شده اند تا قدرت اين بدافزار را بار ديگر به همگان يادآوري کنند. 
    طبق گفته هاي شرکت امنيتي سيمانتک، اين بدافزار اولين بار در سيستم هاي کامپيوتري اروپا مشاهده شده است که کدهايي مشابه کدهاي کرم مشهور استاکس نت دارد و ميتواند پيش زمينه اي براي انجام حملات بزرگ کامپيوتري عليه سيستم هاي حياتي زير ساختي در آينده باشد.




:: برچسب‌ها: "افشاگر" , "مامور" , "سیا" , "ادوارد اسنودن" , "جمع آوری اطلاعات" , "شهروندان" , "اشلون" , "شبکه جهانی" , "جاسوسی" , "آژانس امنیت ملی" , "آمریکا" , "ماهواره" , "ایمیل" , "جمع آوری" , "تماس تلفنی" , "اطلاعات" , "امنیت" , ارتباط" , "facebook" , "فیس بوک" ,

مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








سلام دوستان گلم
سلام و خسته نباشید به همه بازدید کنندگان عزیز

چه مطالبی از سایت مورد علاقه شما بوده است؟


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان parsaasaly و آدرس parsasaraasaly.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 21
بازدید ماه : 286
بازدید کل : 20488
تعداد مطالب : 134
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com